Opdrachtgevers

Adecco

Adecco is ‘s werelds grootste uitzender. Als communicatiespecialist in het marketingteam zijn mijn onderwerpen de salesproposities, de GDPR, communicatie naar klanten en flexmedewerkers, PR en thought leadership.

Metro

Voor het enige gratis dagblad van Nederland ben ik als redacteur verantwoordelijk voor verhalen online en in de krant. Naast reguliere nieuwsverhalen, interviews, reportages en video’s, ligt mijn focus op eten en gezondheid.

TPO

Opiniewebsite ThePostOnline is in 2012 flink gaan uitbreiden. Voor de sectie cultuur en leven ben ik meer dan twee jaar verantwoordelijk geweest. Niet alleen het schrijven van verhalen, interviews en reviews, maar ook het werven en begeleiden van nieuw talent en de planning van mijn secties vielen onder mijn verantwoordelijkheid.

NMTH

Never Mind The Hype is hét muziekplatform voor alles heavy, alternative and deviant.Zowel als festivalreporter, eindrecteur als interviewer (tekst en video) lever ik zo nu en dan bijdragen.

SVH

De Stichting Vakbekwaamheid Horeca zorgt onder andere voor het lesmateriaal voor horecaprofessionals in wording. Als redacteur heb ik meegeschreven aan de lesboeken voor chefkoks op mbo niveau 4 leerjaar 1.

Ambitieuze meisjes

Dit platform voor ambitieuze vrouwen inspireert ondernemende vrouwen in het hele land. Ik mocht daar een bijdrage aan leveren door middel van columns.
Dit schrijf ik zoal