Opdrachtgevers

NieuwNieuws

NieuwNieuws brengt je het nieuwste nieuws. Objectief, kort en met waar mogelijk wat humor. Op vrijdag vul ik de website met nieuws en wekelijks publiceer ik de rubriek MustWatch, gevuld met de beste films en series om dat weekend te kijken.

Telegraaf

Voor de weekendbijlage van Telegraaf, VRIJ Magazine, schrijf ik iedere week de rubriek Kasboek. Daarin vertellen mensen over hun persoonlijke financiën. Daarnaast val ik in op de redactie Lifestyle als iemand met vakantie is.
Logo Het Element

Het Element

Het Element is een middelbare school in Amersfoort. Er wordt hier vooral veel aandacht besteed aan praktijkonderwijs. Ik verzorg in samenwerking met docenten en leerlingen de social media.
Logo Spoffin

Spoffin

Spoffin is hét straattheaterfestival in de binnenstad van Amersfoort, elk laatste weekend van augustus. Als marketeer zorg ik voor de online en offline marketing en social media strategie.

T is for Tech

T is for Tech is een project om scholieren te enthousiasmeren voor techniek. We laten kinderen kennismaken met het vak door middel van gastlessen, bedrijfsbezoeken en projecten. Ik verzorg de content creatie voor alle sociale media.

Metro

Metro was dé gratis van Nederland, verkrijgbaar in de treinen en op stations. Na vijf jaar verhalen voor de krant te hebben gemaakt, ligt de focus op het maken van online nieuws- en achtergrondverhalen voor metronieuws.nl.
Samenwerkingen

Een goed product maak je zelden alleen. Daarom sla ik graag de handen ineen met betrouwbare partijen met hun eigen expertise.

ILUZIE

Lizzy den Haan is de vrouw achter ILUZIE. ILUZIE doet brand en webdevelopment: ze ontwikkelt merken en websites. Lizzy is een zeldzame: ze combineert design én coding. Naast een ijzersterke huisstijl, logo en design voor je website, zorgt ze ook nog eens dat alles online komt. Lizzy en ik werken regelmatig samen en dat gaat eigenlijk altijd bijzonder soepeltjes. Er ligt voor komende zomer overigens nog een spannende samenwerking in de week, daarover later meer!

Poppin Design

Achter Poppin Design zit Andrea Koelink. Ze is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en doet dat op briljante wijze voor zowel online als offline projecten. Van websites en social content tot brochures en posters. Daarnaast ontwikkelt ze ook je huisstijl, visitekaartje, logo en/of website, dat kan op maat maar ook een standaard design voor de kleinere portemonnee is een optie. Andrea en ik slaan geregeld de handen ineen voor een tof project.

Fiona Gobbo Creative

Sta je op het punt een merk te lanceren voor het hogere segment of kan je luxe merk een rebranding gebruiken? Fiona Gobbo Creative is een branding agency voor premium merken. Het bijzondere aan Fiona vind ik haar eigen en altijd herkenbare stijl. Ze heeft ontzettend veel kennis over strategie en merkdesign en is als kers op de taart ook nog eens een ijzersterke projectmanager. Ze weet de juiste freelancers en bureaus aan de juiste merken te koppelen.
Eerdere opdrachtgevers

Restaurant Habibi, Lunch & Borrel, Tapasrestaurant Gaudi’s, Televizier, Studio Vondst, Lisette Kok Coaching, The Adecco Group, Indebuurt (Amersfoort), timetomomo, Shark Fit & Vitaal, The Yellow World, Roundabout Europe, Leoni Janssen, brwnppr, Xenioss, Brand New Job, Benedict, Cognito Media, NEOS, NTWRKPLK, Code Blauw, Never Mind The Hype, Ambitieuze Meisjes, TPO.nl, SVH, Covers Couture, Microsoft, Asus, Entertainment Business, BNN, Live Guide, Peroni, Rabobank, Warner, Wayne Parker Kent, WisMon, World Fashion Center, Ondernemingsplannen Fabriek, Triomf.

No posts were found.