Opdrachtgevers
Logo Spoffin

Spoffin

Spoffin is hét straattheaterfestival in de binnenstad van Amersfoort, elk laatste weekend van augustus. Als marketeer zorg ik voor de online en offline marketing en social media strategie.
Logo time to momo

time to momo

timetomomo is uitgever van stadsgidsen. Voor Amersfoort schreef ik de stadsgids en bepaalde ik de hotspots en routes. Als local blog ik iedere maand op de website van time to momo. Check hier ook de crowdfundingspagina.
Logo Metro

Metro

Metro was dé gratis van Nederland, verkrijgbaar in de treinen en op stations. Na vijf jaar verhalen voor de krant te hebben gemaakt, ligt de focus op het maken van online nieuws- en achtergrondverhalen voor metronieuws.nl.
Logo Ferienhausmiete

Ferienhausmiete.de

Ferienhausmiete.de is een website om je ideale vakantiewoning te vinden. Het bedrijf is aan het uitbreiden naar Nederland en ik schrijf teksten (SEO-proof) voor verschillende landingspagina’s.
Logo Het Element

Het Element

Het Element is een middelbare school in Amersfoort. Er wordt hier vooral veel aandacht besteed aan praktijkonderwijs. Ik verzorg in samenwerking met docenten en leerlingen de social media.
Logo Roundabout Europe

Roundabout Europe

Roundabout Europe is een project waar artiesten residenties doen bij theaterfestivals in Europa. Ik regel communicatie rondom het project en begeleid artiesten hierin. Roundabout Europe is een project via Creative Europe.
Dit schrijf ik zoal