Opdrachtgevers

Televizier

Op Televizier vind je alles over wat er op de Nederlandse tv is en zich daar omheen afspeelt. Iedere vrijdagochtend verzorg ik nieuwsberichten die ook op TVGids.nl verschijnen en vul ik daarnaast de socials

Telegraaf

Voor de weekendbijlage van Telegraaf, VRIJ Magazine, schrijf ik iedere week de rubriek Kasboek. Daarin vertellen mensen over hun persoonlijke financiën. Daarnaast val ik in op de redactie Lifestyle als iemand met vakantie is.
Logo Het Element

Het Element

Het Element is een middelbare school in Amersfoort. Er wordt hier vooral veel aandacht besteed aan praktijkonderwijs. Ik verzorg in samenwerking met docenten en leerlingen de social media.
Logo Spoffin

Spoffin

Spoffin is hét straattheaterfestival in de binnenstad van Amersfoort, elk laatste weekend van augustus. Als marketeer zorg ik voor de online en offline marketing en social media strategie.
Logo time to momo

time to momo

timetomomo is uitgever van stadsgidsen. Voor Amersfoort schreef ik de stadsgids en bepaalde ik de hotspots en routes. Als local blog ik iedere maand op de website van time to momo. Check hier ook de crowdfundingspagina.

Metro

Metro was dé gratis van Nederland, verkrijgbaar in de treinen en op stations. Na vijf jaar verhalen voor de krant te hebben gemaakt, ligt de focus op het maken van online nieuws- en achtergrondverhalen voor metronieuws.nl.
Ik werk ook voor

NieuwNieuws.nl, Roundabout Europe, Ondernemingsplannen Fabriek, TriomfILUZIE, Poppin Design, Fiona Gobbo Creative, Studio Vondst, Modulo Marketing

 

Eerdere opdrachtgevers

The Adecco Group, Indebuurt (Amersfoort), NTWRKPLK, The Odd Bunch, Shark Fit & Vitaal, The Yellow World, Leoni Janssen, brwnppr, Xenioss, Brand New Job, Benedict, Cognito Media, NEOS, NTWRKPLK, Code Blauw, Never Mind The Hype, Ambitieuze Meisjes, TPO.nl, SVH, Covers Couture, Microsoft, Asus, Entertainment Business, BNN, Live Guide, Peroni, Rabobank, Warner, Wayne Parker Kent, World Fashion Center.

No posts were found.