Opdrachtgevers

Spoffin

Spoffin is hét straattheaterfestival in de binnenstad van Amersfoort, elk laatste weekend van augustus. Ik ben verantwoordelijk voor online en offline marketing, informatiepunten tijdens het festival en sales.

time to momo

Time to momo is uitgever van stadsgidsen, maar dan nét even wat anders. Voor Amersfoort schreef ik de stadsgids en bepaalde ik de hotspots en routes. Als local blog ik iedere maand op de website van time to momo.

Indebuurt Amersfoort

Indebuurt is een lokaal platform, onderdeel van De Persgroep. Lezers uit de stad worden geïnformeerd maar vooral ook geïnspireerd. Ik interview iedere week de Amersfoorter van de Week en duik de stad in om Amersfoortse mysteries op te lossen.

Metro

Voor het enige gratis dagblad van Nederland ben ik als redacteur verantwoordelijk voor verhalen online en in de krant. Naast reguliere nieuwsverhalen, interviews, reportages en video’s, ligt mijn focus op eten en gezondheid.

Adecco

Adecco is ‘s werelds grootste uitzender. Als communicatiespecialist in het marketingteam zijn mijn onderwerpen de salesproposities, de GDPR, communicatie naar klanten en flexmedewerkers, PR en thought leadership.

TPO

Opiniewebsite ThePostOnline is in 2012 flink gaan uitbreiden. Voor de sectie cultuur en leven ben ik meer dan twee jaar verantwoordelijk geweest. Niet alleen het schrijven van verhalen, interviews en reviews, maar ook het werven en begeleiden van nieuw talent en de planning van mijn secties vielen onder mijn verantwoordelijkheid.
Dit schrijf ik zoal