Over Ingelise

Hé hoi, leuk je te ontmoeten! Ik ben Ingelise de Vries, journalist en schrijver uit Amersfoort. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en het is fantastisch. De voornaamste reden dat ik voor mezelf ben begonnen, is dat ik het fantastisch vind verhalen te schrijven. Verhalen die niet vaak verteld worden. Verhalen van mensen die ze zelf niet kunnen vertellen. Mijn verhalen zijn journalistieke artikelen, interviews of blogs met de focus op human interest.

 

Daarnaast help ik ondernemers en kleinere bedrijven om hun verhaal te vinden. Waarom doen ze wat ze doen? Deze verhalen vertaal ik naar content voor hun website (uiteraard SEO-proof als dat de wens is), blogs en zo nu en dan een salespresenter of salesverhaal. Zolang het verhaal oprecht is, vertel ik het graag. 

 

Verhalen schrijf ik zowel voor andere media als voor mijn eigen blog. De meeste verhalen die ik schrijf, schrijf ik in het Nederlands. Zo nu en dan vertaal ik mijn artikelen, op Medium zijn de Engelse versies te lezen. Mocht je het nu leuk vinden om te doen wat ik doe, check dan gerust mijn shop op Etsy. Ik ontwikkelde een minicursus interviewen voor beginners. Ik heb namelijk de allertofste baan in de wereld en dat zou iedereen moeten kunnen ervaren.

 

Goed, nu jij. Ik wil graag met jou in contact komen, jouw verhaal horen. Neem gerust contact met me op! Stuur me een email of een DM op Instagram. Je weet nu wie ik ben, tijd voor mij om jou te leren kennen.