Over Ingelise

Sinds huize De Vries internetverbinding heeft, kriebelt er iets. Ik wil een website maken. Op mijn tiende gebeurt het: mijn eerste meesterwerk (ja echt, hij staat nog online!). Na jaren van het bouwen van websites, kom ik erachter dat het toch het vullen van die websites is dat me aantrekt. Ik besluit een blog te beginnen. Niet meer bouwen, maar schrijven. Hoewel het qua werkzekerheid een betere beslissing was geweest om verder te leren in het programmeren, ben ik een stuk gelukkiger met het besluit dat ik me ben gaan ontwikkelen in schrijven.

 

Wat is jouw verhaal?

 

Mensen vertellen mij graag hun verhaal, en ik wil hun verhaal graag vertellen. Dat kan als artiest die het verhaal achter de kunst aan fans wil laten horen, maar ook als bedrijf met een mooie dienst of product die dat de klant op een heldere manier wil vertellen. Ik denk graag met je mee over wie jij bent, wat jouw verhaal is en hoe dat het beste verteld kan worden.

 

De vorm die bij jou past

 

Dat kan op talloze manieren: van blogs tot interviews en van journalistieke artikelen tot video-interviews. Van een human interest-insteek tot een keiharde verkooptekst. Samen zoeken we altijd een vorm die bij jou past. Welke vorm dat ook is, ik probeer integer te blijven en alles in samenspraak met de persoon achter het verhaal zo mooi mogelijk vorm te geven.