Over Ingelise

Verhalen maken mij gelukkig. Verdrinken in boeken, series, films, documentaires, interviews of achtergrondverhalen én het zelf vertellen van verhalen. Daarom ben ik in 2011 voor mezelf begonnen. Zodat ik de ruimte en vrijheid heb verhalen te vertellen die ik belangrijk vind. Dat doe ik in de vorm van journalistieke artikelen, interviews, blogs, websites of teksten voor intern gebruik waar eigenzinnige ondernemers op terug kunnen vallen.

 

Want ook dat is verhalen vertellen: het verhaal van een bedrijf of onderneming. Naast de verhalen die je online en offline tegenkomt, help ik de eerder genoemde eigenzinnige ondernemers en bedrijven met het vinden van hun verhaal. Waar je soms zelf door de bomen het bos niet meer ziet omdat je ambities, dromen en wensen oneindig zijn, help ik de belangrijkste elementen eruit te vissen om te zorgen dat er een helder verhaal ontstaat voor potentiële klanten en opdrachtgevers. En voor jezelf, ook niet onbelangrijk. Zodat jij als ondernemer kunt doen wat je het liefste doet. 

 

Het leeuwendeel van mijn verhalen is in het Nederlands geschreven. Daarnaast maak ik zo nu en dan een uitstapje naar de Engelse taal. Dat kan vooral handig zijn als je als ondernemer je website of blogs in het Nederlands en Engels wil hebben, omdat je een internationale doelgroep wil aanspreken.

En privé?

Hobby’s? Heb ik ook. Daar heb ik de afgelopen jaren steeds meer tijd voor gemaakt, omdat ik geloof dat het je helpt jezelf te ontwikkelen. Eén van mijn grootste liefdes is muziek. Naast nieuwe muziek ontdekken op festivals, concerten, in mijn favoriete platenzaak en online, maak ik ook muziek. Zingen leer ik op dit moment bij Stem Shop en basgitaar speel ik als ik met vrienden aan het jammen ben. Ik fotografeer graag. Mijn werk vind je op Flickr. Heel af en toe schrijf ik verhalen voor mijn eigen kanalen, bijvoorbeeld op mijn blog en in het Engels op Medium. Verder sport ik graag. Dat doe ik bij ReFeed your body. Als je klikt, zie je direct wat van mijn werk.

 

Goed, nu jij. Ik wil graag met jou in contact komen, jouw verhaal horen. Neem gerust contact met me op! Stuur me een email of geef een belletje. Plannen we een (digitale) kop koffie in. Je weet nu wie ik ben, tijd voor mij om jou te leren kennen.