De workshop Interviewen voor Beginners is tijdelijk niet fysiek beschikbaar vanwege het COVID-19 virus. Wel kun je alvast een aanvraag doen voor het najaar of een Skype-sessie boeken.

Wil je zelf aan de slag? Dat kan! Voor nog geen vijf euro bestel je de minivariant van de cursus in de vorm van een e-book. Te bestellen via Etsy!

 

interviewen voor beginners - image by Pexels

Direct meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op. Wanneer je het formulier volledig invult, neem ik binnen drie werkdagen contact met je op. Vragen? Je kunt ook mailen naar info@ingelisedevries.nl.

 

Klik hier om direct door te gaan naar het aanvraagformulier.

 

Deze workshop kan ook in groepsverband worden geboekt. De workshop is voor minimaal twee en maximaal acht personen te boeken. Hoe groter de groep is, hoe algemener de workshop zal zijn.

 

Deze workshop is tot stand gekomen met behulp van NTWRKPLK.

De workshop

Wil jij leren interviewen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De basis leer je tijdens de workshop Interviewen voor Beginners. De afgelopen jaren interviewde ik talloze mensen en met die ervaring leer ik jou graag de basisbeginselen.

 

Tijdens de workshop bespreken we de theorie, maar ga je ook vooral in de praktijk aan de slag. Research, vragen, uitwerking en praktische tips komen allemaal aan bod. Na deze workshop hoef je alleen nog op zoek naar iemand om te interviewen.

 

Dit gaan we doen

 

Waar begin je mee als je een interview wil houden? Hoe benader je je onderwerp, hoe doe je research, welke invalshoek kies je, welke vragen stel je en hoe werk je dat uit? In twee tot drie uur bespreken we de basis van een interview en krijg je bovendien handige tips en tricks. Die breng je door middel van rollenspel meteen in de praktijk. Aan het eind van de workshop hoef jij alleen nog maar te bedenken wie je wil interviewen.

 

De workshop is opgebouwd in verschillende onderdelen. We lopen door alle facetten die bij een interview komen kijken. Op basis van jouw doel pas ik de workshop aan naar jouw wensen. Zo kun je direct aan de slag kunt als we klaar zijn.