Creative Copywriter

Copy-wattes?

 

Copywriting is het schrijven van teksten waardoor je interesse gewekt wordt. Het is informatie én probeert je (een beetje) te verleiden. Dat gaat me volgens René Greve SEO Internet Marketing overigens goed af.

 

Dat is wat ik doe. Ik schrijf teksten over of voor een product, bedrijf of dienst. Of mens. Voor websites, social media, brochures, een sales- of videopitch of interne documenten. Je kunt ook denken aan persberichten, een biografie of portret, nieuwsbrieven, e-books, een blog(reeks) of geautomatiseerde emails. Misschien heb je wel iets heel anders in gedachten.

 

In welke sector je werkt is voor mij niet belangrijk. Veel liever heb ik dat we een goede match zijn, elkaar begrijpen en we een prettige samenwerking zullen aangaan. Ik vind het daarnaast belangrijk een helder en eerlijk verhaal te vertellen waar jij én ik achter staan. Een verhaal dat de komende jaren mee kan.

 

Benieuwd of en wat ik eventueel voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op.