Creative Copywriter
creative copywriter

Copy-wattes?

 

Copywriting is het schrijven van teksten waardoor je interesse gewekt wordt. Het is informatie én probeert je (een beetje) te verleiden.

 

Dat is wat ik doe. Ik schrijf teksten over of voor een product, bedrijf of dienst. Of mens. Voor websites, brochures, een sales- of videopitch of interne documenten. Je kunt ook denken aan persberichten, een biografie of portret, nieuwsbrieven, e-books, geautomatiseerde emails of blog(reeks). Misschien heb je wel iets heel anders in gedachten.

 

In welke sector je werkt is voor mij niet belangrijk. Veel liever heb ik dat we een goede match zijn, elkaar begrijpen en we een prettige samenwerking zullen aangaan. Ik vind het daarnaast belangrijk een helder en eerlijk verhaal te vertellen waar jij én ik achter staan. Een verhaal dat de komende jaren mee kan.

Werkwijze

Misschien heb je al een tekst, misschien weet je niet waar je moet beginnen. Maakt niet uit, we komen er samen uit.

 

We drinken eerst een (digitaal) bakje koffie om elkaar te leren kennen. Je vertelt mij jouw verhaal en wat je drijft. Zijn we een match, dan stel ik je in een interview van een uur vragen om een basis te leggen voor nieuwe teksten. Ik stuur je de nieuwe tekst met eventuele vragen terug, jij vult het aan en ik kijk opnieuw naar de tekst, de eerste feedbackronde. Daarin geef jij ook aan of bijvoorbeeld de toon bij je past. Zo komen we uiteindelijk tot de perfecte tekst voor jouw website, bedrijf of product.

 

Wanneer je een offerte opvraagt, stuur ik je direct een globale planning mee. Is er haast of twijfel je of ik je kan helpen? Neem gerust contact met me op.